Werfcontainer

Zoekt u naar extra opslagruimte om uw goederen in op te slaan? Kovobel Benelux BV heeft hier een passende oplossing voor. Wij hebben in ons assortiment namelijk diversen soorten en maten werfcontainers. Een werfcontainer is voor elke gelegenheid inzetbaar, omdat de vloer een draagkracht heeft van 500 kg per m2. Hierdoor is de container uitermate geschikt voor grote en zware materialen, maar ook voor lichtere gereedschappen. Omdat de containers zijn voorzien van zowel hijsogen als heftruck sleuven, kunt u ze eenvoudig verplaatsen. Doordat de container al binnen 30 minuten gebruiksklaar gemaakt kan worden, beschikt u zeer snel over extra opslagruimte.

Een werfcontainer is voornamelijk maatwerk waardoor de mogelijkheden wat betreft kleur, afmetingen en deuren eindeloos zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

kovobel werfcontainer gaasdeuren
kovobel werfcontainer sleuvenheftruck

Voordelige en snelle oplossing

Met een werfcontainer kunt u uw goederen op een snelle en goedkope manier opslaan. Aangezien werfcontainers van staal zijn gemaakt, zijn ze bestand tegen een stootje en dat maakt ze ook uitermate geschikt voor op bijvoorbeeld een bouwwerf. Met een heftruck of kraan kunt u de container eenvoudig verplaatsen waardoor deze altijd op de plek staat waar die nodig is.
In aanschafprijs is een werfcontainer erg goedkoop en daarom is het een passende oplossing voor als u opzoek bent naar extra (opslag)ruimte. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en daardoor heeft u er gegarandeerd jaren plezier van. Als u de container nog extra wilt beveiligen, kunt u ervoor kiezen om een een inbraak werende stang mee te laten leveren. Deze stang is zowel op een enkele als op een dubbele deur toepasbaar. Heeft u interesse in een werfcontainer? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verhuisboxen

Goederenopslag

Bouwwerf

Meer weten over Kovobel Benelux BV

Kovobel Benelux BV is officiële distributeur van de Kovobel containers. Wij leveren deze A-kwaliteit containers door heel België en Nederland. Niet alleen leveren wij werfcontainers, ook leveren wij sanitair units, milieu containers en gasflesopslag. Bent u benieuwd naar wat wij u voor oplossing kunnen bieden wat betreft opslagruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag aan een passende oplossing.