Groot in demontabele containers

De officiële distribiteur van demontabele containers van het merk Kovobel. Onze containers behoren tot de absolute top van de markt. Kovobel staat voor kwaliteit en de containers gaan jaren mee. Dit vanwege de materialen en het ontwerp. Alle onderdelen van de containers zijn van de beste kwaliteit, van schroef tot de vuurhouten vloer. Kovobel staat voor:

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • Jaren lang plezier

Breed assortiment

Vanuit IJsselstein voorzien wij onze klanten van de verschillende modellen containers. De aan- en afvoer van nieuwe containers staat nooit stil. Toch zorgen wij ervoor dat de voorraad altijd op peil is. Zo kunt u snel over een Kovobel container beschikken.

Eigen ontwerp

Naast de bestaande modellen uit de fabriek beschikken wij over een eigen ontwerpbureau om containers te ontwikkelen die meer bij uw wensen aansluiten. Zo denk wij graag mee aan allerlei aanpassingen van de containers tot er een gewenst model voor u gebouwd kan worden.

Het modificeren van de containers doen wij tevens in IJsselstein. Wij beschikken over een eigen technische dienst om de containers op te bouwen, af te bouwen en aan te passen. Ook beschikken wij over een breng- en haalservice van Kovobel containers.

Verhuur

Kovobel Benelux BV beschikt tevens over een floot huurcontainers. Huren kan uitkomst bieden wanneer tijdelijk u een Kovobel container nodig heeft.

Wij hebben een verhuur partner waar u de Kovobel container kunt inhuren voor uw project. Zij verhuren de kovobel container in diverse afmetingen tot 4 meter. De containers kunnen worden opgehaald als pakket of bij u ter plaatse worden opgebouwd.

Meer weten over ons of over onze diensten?

Neem contact op en we helpen je graag verder.