Opslagcontainer

Bent u op zoek naar een manier om uw goederen en materialen op te slaan? Een container van Kovobel Benelux BV biedt voor u de oplossing! Wij leveren de opslagcontainer namelijk in diverse soorten en maten waardoor er altijd een container is die past bij uw persoonlijke wensen. U kunt de container voor diverse doeleinde gebruiken, omdat de vloer een draagkracht heeft van 500 kg per m2. Hierdoor kunt u ook grote machines en zware materialen opslaan in de container. De container is binnen 30 minuten gebruiksklaar te maken zonder bijzondere gereedschappen. Zo heeft u in no-time de beschikking over extra opslagruimte.

Wij bieden de opslagcontainer in een aantal standaard maten, maar ook maatwerk is mogelijk. De mogelijkheden in kleuren, afmetingen en deuren zijn hierdoor eindeloos. Waar kunnen wij u mee helpen?

opslagcontainer gaasdeuren
kovobel opslagcontainer sleuven heftruck

Voordelige en snelle oplossing

Een opslagcontainer zorgt ervoor dat u uw materialen en goederen op een snelle en goedkope manier kunt opslaan. De containers zijn bovendien gemaakt van staal waardoor ze bestand zijn tegen een stootje en geschikt zijn voor op een bouwwerf. U kunt de container eenvoudig verplaatsen met een heftruck of kraan door de aanwezigheid van hijsogen en heftrucksleuven.
In aanschaf is een opslagcontainer erg laag en biedt daarmee een goedkope oplossing voor uw opslag probleem. De containers worden daarnaast gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat u er jaren plezier van zult hebben. Als u uw materialen en goederen nog extra wilt beveiligen kunt u er voor kiezen om een inbraak werende stang mee te laten leveren. U kunt deze stang op zowel de enkele als op de dubbele deur gebruiken. Heeft u interesse in een opslagcontainer? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Verhuisboxen

Goederenopslag

Bouwwerf

Meer weten over Kovobel Benelux BV

Wij zijn de officiële distributeur van de Kovobel opslagcontainers. Deze A-kwaliteit containers leveren wij door heel België en Nederland. U kunt niet alleen bij ons terecht voor opslagcontainers, maar ook voor sanitair units, milieu containers en fietsenstallingen. Bent u benieuwd welke maatwerk oplossing wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag aan een passende oplossing.