Fietsenstalling

Rondslingerende fietsen en scooters in uw tuin of op uw bouwwerf en de dag starten met en nat zadel. Daar wordt niemand echt vrolijk van. Daarom kun je bij Kovobel Benelux BV terecht voor een hoge kwaliteit en overdekte fietsenstalling. Bij Kovobel Benelux BV staan we al jaren bekend om onze werfcontainers, maar we maken meer dan dat. Zo kunt u dus ook bij ons terecht voor maatwerk fietsenstallingen. De stallingen zijn gemaakt van robuust staal en kunnen dus tegen een stootje. Dit maakt ze dus niet alleen geschikt voor in uw tuin, maar ook voor op een bouwwerf. Een ander groot voordeel van de stallingen is dat ze eenvoudig op- en af te breken zijn en daarom mee kunnen naar een volgend project of tijdens een verhuizing.

Daarnaast zijn de stallingen modulair te schakelen en dus gemakkelijk uit te breiden. Bovendien kunt u kiezen voor een eventuele deur in de gehele of een deel van de fietsenstalling waardoor u er ook goederen in op kunt slaan. Wij leveren de stallingen in volledig staal, gaas of met hout bekleed. Ook kunnen wij de stalling voor in een door u gekozen RAL kleur spuiten. Kortom, er is voldoende keuze om de fietsenstalling helemaal aan uw wensen te laten voldoen! Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies!

Maatwerk en uniek

Wij leveren fietsenstallingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Aangezien wij het gehele proces van ontwerp, productie en eventuele plaatsing in eigen hand hebben, kunnen wij u voorzien van maatwerk van de hoogste kwaliteit. U heeft bij ons de mogelijkheid om de fietsenstalling door ons te laten plaatsen. Wij kunnen dan zorgen voor verankering in het bestaande straatwerk of middels betonpoeren. Als u de stalling liever zelf gebruiksklaar maakt, dan leveren wij een handleiding mee. Hiermee kunt u de stalling in 30 minuten gereedmaken op een vlakke grond.

Als Kovobel Benelux BV zijn wij de enige partij samen met onze partners die deze unieke stallingen verkopen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos wat betreft de eigenschappen en kunt u rekenen op een stalling van uitermate hoge kwaliteit.

Fietsen

Bromfietsen

Goederenopslag

kovobel be fietsenstalling

Meer weten over Kovobel Benelux BV

Bij Kovobel Benelux BV staan we bekend om de hoogwaardige producten die wij leveren. Kwaliteit staat bij ons immers bovenaan de prioriteitenlijst. Dit zult u merken doordat de producten die wij maken en leveren, jaren mee gaan. Bovendien komen de producten die wij maken uit ons eigen ontwerpbureau en daardoor kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden voor uw vraagstuk. Wij denken graag met u mee en voorzien u dan van een passend advies. Naast fietsenstallingen kunt u ook bij ons terecht voor demontabele containers, calamiteiten untis en sanitair units. Wilt u meer weten over onze fietsenstallingen of over een van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!